Norsk

NYHETS OG BØNNE BULLETIN fra ISRAEL, 7 januar 2013

Shalom Kjære Bønnekrigere ..

Dette nyhetsbrevet er en oppmuntring til å fortsette å be som vi har gjort! Vi gir takk og ære til YHVH som hører, ser, og handler på vegne av sine kjære som stoler på Ham, HalleluYah! Takk for at du står i gapet med oss. Må Hans velsignelser omslutte deg!

Beer Sheeva

Det var en artikkel i nyhetene denne uken om 3000 trær som har blitt donert fra USA av familiemedlemmer som ble rammet av et massedrap av sine uskyldige barn (20 +) på en skole! En av de som ble drept, var et jødisk barn, og foreldrene bestemte seg for å donere et tre, som skulle plantes i Beer Sheeva Byparken, til hans ære. Vi vet ikke hvordan, men andre hørte om dette, og de ​​bestemte seg for å gjøre det samme, noe som er grunnen til det store antall trær som skal plantes til minne om disse små og til nytte for Israels folk.

Vi er ydmyke over en slik sjenerøs gest og veldig, veldig takknemlige! Måtte Herren trøste familiene og gi dem …

skjønnhet av aske, gledens olje i sorgen, lovprisnings kappe til en nedtynget ånd slik at de kan bli kalt rettferdighetens trær, plantet for Herren, slik at Han kan bli herliggjort!

I følge en annen rapport, har en jødisk gutt fra USA besluttet å donere alle pengene han fikk til sin Bar Mitzva (tilsvarende vår konfirmasjon) til fordel for en idrettsklubb i Beer Sheeva!  Wow – velsignelser kommer fra barn igjen!

Flere velsignelser kommer til Beer Sheeva, som for eksempel: endring av lederskapet i det lokale regionrådet som er positive overfor våre messianske pioner bønder! De tillot dem til og med å be personlig for dem, etter at lederne var innsatt i sine stillinger! Den nye ledelsen vender seg også til dem for hjelp og ledelse, i ekspansjon, internasjonale forbindelser og når det skal gjøres endringer i reguleringer, byggetillatelser, utvidelser og forskrifter som til nå har vært de mest restriktive og undertrykkende, og vært ødeleggende for den lokale økonomien (pga. ultra ortodoks innflytelse). Våre nybyggere har også delt med de nye myndighetene Visjonen for tilbakevending for Anusim (jøder som er blitt tvunget til å frasi seg sin jødiske tro) og de fikk gjennomslag for den! Det ble gjort et vedtak om å godkjenne Moshav’er (Moshav er en form for Kibbutz) skreddersydd for Anusim! Wow – hvilken glede! Takk El Shadai! Det har også blitt forbedringer og favør innenfor Tingretten overfor de troende. Dette setter nye presedenser og det vil også påvirke alle de sørlige områdene (Beer Sheeva er hovedstaden i Sør, som utgjør 55% av landmassen av det moderne Israel)!

Konklusjonen er: ØRKENEN VIL BLOMSTRE, VANN VIL STRØMME UT, DE BORTFØRTE ANUSIM VIL VENDE TILBAKE OG BOSETTE SEG og jeg legger til, dette området vil bli til en mat kurv for Israel … DEFINITIVT … JA – JA – JA!

Kom og feire med oss, og spis av landet’s grøde!

Lovprisnings og bønne punkt

Vi takker og lovpriser YHVH for alle Hans velsignelser som Han skjenker til Beer Sheeva, la oss også fortsette å løfte denne byen opp i bønn. Be om at Kad-Esh MAP Ministries skal kunne få etablere et tilbedelses og bønnetårn der. Teamet har begjært dette av Herren i lang tid nå. Tiden er inne til å sikre seg plass .. Kadima = fremad.

 

Yam Ha Melach (Dødehavet), Sde Bokeq

Et øde sted, men unik i verden! Planer for et nytt Mega kjøpesenter har blitt godkjent for å lette shoppingen for de tusener på tusener av turister som besøker dette utrolige helbredende havet … stedet for dommen “Sodoma”, som nå bringer helbredelse. Jeg kan vitne om dette selv, etter som jeg drar nytte av det personlig på vinteren! … og for dere som frykter Mitt navn, skal Rettferdighetens Sønn oppstå med helbredelse i sine vinger! Det beveger meg til tårer bare å tenke på det. Takk Adonai Roph’ekha (YHVH Helbrederen), takk!

Stort gjennombrudds oppdagelse: en kvinnelig landbruks forsker, som jobber og bor i dette området, har gjenopplivet og aktivert to døde frø, fra to forskjellige trær som fantes for mer enn 2000 år siden … det er et mirakel! Trærne vokser godt; Neste ørken skogplanting, i vår tid, vil skje med utdødde, men gjenopplivede trær?  Wow! Klapp i hendene alle dere, klapp i hendene til Herren … juble for Ham …

Lovprisnings og bønne punkt

Pris Herren for denne kvinnen som ikke gir opp og for helbredelsen som kommer fra et tidligere dommens sted!  La oss be for denne Fredens Oase, at den vil bli bevart og fortsetter å være en plass for både fysisk og åndelig helbredelse.  La oss be om at troende vil bli reist opp for å åpne et hus for lovprisning, bønn, hvile og helbredelse for sinn, kropp, sjel og ånd!

 

Eilat – perlen ved Rødehavet

Lovprisnings og bønne punkt

Eilat vil bli velsignet, den vil strekke seg videre ut over fordi Hans folk har satt Hans hus for tilbedelse og bønn der, og de vil ikke tie, hverken dag eller natt før alt er etablert! Vi gleder oss til å se hvordan ting vil utvikle seg! Gjør du? Kom og gled deg med oss og la oss opphøye Hans Navn sammen for evig, for vi søkte Herren, og Han hørte oss …. syng det til Herren med oss!

 

Arad, Dimona, Arabah ørkenen, Ashkelon, Ashod

Bønne tema

Be om at det må komme nye ledere som vil etablere nye ørkenbyer.  Be også for utvidelse av de eksisterende som er nevnt i overskriften!  Må disse byene også blomstre åndelig.  Anusim kommer, bered veien … tromlene ruller!

 

Parlaments valget i Israel 22 januar

Bønne tema

Det aller viktigste akkurat nå, er å be for valget som er nært forestående.  Det foregår ganske mye hest handel både på innsiden og på utsiden i disse dager … Vi tror og stoler på at Herren vil sørge for at de rette personene blir valgt inn i nøkkel posisjoner, i tråd med Hans vilje, for å iverksette de planer og formål som er til det beste for folket og landet. Herre, foren menneskenes sinn med Din vilje. Vi ber deg Herre, forløs Omvendelse og Gjenopprettelses Vekkelse og helbred landet!

 

“For Sion’s skyld vil jeg ikke tie“ Jesaja 62:1

 

Kad-Esh MAP Administrasjonen