Suomi

IGPM – Maailmanlaajuinen rukousrintama Israelin puolesta

Israelin uutisia & rukousviesti 20. tammikuuta 2013

Vaalit Israelissa 22.1.13

Seurakuntamme rukoilee tänä päivänä aamuyhdeksästä puoli kolmeen iltapäivällä näiden vaalien puolesta. Rukouksemme perustana ovat 2 Aikak. 7:14 ja 1 Tim. 2:1-3. Rukoilettehan kanssamme, että oikeat ihmiset kutsutaan palvelemaan Knessetissä nöyryydessä ja Herran pelossa! Vaikka saisittekin tämän kirjeen vasta vaalien jälkeen, rukoilkaa joka tapauksessa Pääministerin puolesta kun hän muodostaa uutta hallitusta (sillä ihmiset vetävät häntä eri suuntiin yrittäessään varmistaa itselleen paikan hallituksessa), rukoilkaa viisautta ja Herran tahdon tapahtumista tällaisena aikana.

Israelin messiaanisen seurakunnan rakennus paloi

Israel Today

Tämän kuun alkupuolella tuntemattomat hyökkääjät polttivat ainoan messiaanisen seurakunnan rakennuksen Kirjat Gatin eteläisessä kaupungissa. Kirjat Gatin seurakunta on lähellä olevassa rannikkokaupungissa Ashdodissa olevan Beit Hallelin messiaanisen seurakunnan suojeluksessa. Beit Hallelin pastori Israel Pochtar lähetti tämän seuraavan, ilmeistä tuhopolttoa koskevan, tiedonannon: ”Muutama viiko sitten Kirjat Gatissa sijaitseva seurakuntamme poltettiin maan tasalle. Se on ainoa seurakunta kaupungissa; sillä on suuri tulevaisuuden näky, ja se on auttamassa monia ihmisiä. Ilmeisestikin meidän vaikutuksemme kaupungissa on ollut joillekin ´huolenaihe´ ja he päättivät panna lopun työllemme sytyttämällä rakennuksen tuleen. Se tapahtui eräänä iltana kokouksen jälkeen; joku heitti Molotovin koktailin ikkunasta sisään ja se sytytti tulipalon. Tuhopoltto on rikos, joten kukaan ei ole tunnustanut tai ottanut vastuuta teosta. Mutta rakennuksen omistajalla on paljon yhteyksiä Kirjat Gatissa ja hän on onnistunut ottamaan asioista selvää ja selvittää, kuka voisi olla vastuussa teosta. On ilmeistä, että teko oli meitä vastaan suunnattu uskonnollista laatua oleva hyökkäys. Paikka oli ainoa Kirjat Gatin seurakunnan kokoontumispaikka, joten seurakunnalla ei ole nyt jumalanpalveluspaikkaa. Tuho ei koetellut vain rakennusta, vaan myös kaikki sen sisällä ollut musiikkilaitteisto tuhoutui. Omistaja on hyvä ystävä, ja hän on halukas maksamaan korjauskustannukset, meidän osuutenamme on verovähennyskelpoinen osuus.

Rukousaiheet: Rukoilkaamme, että sen, mitä vihollinen aikoi pahaksi, Herra kääntää hyväksi, ja että seurakunta menestyy sen sijaan että se kuihtuisi ja että heidän näkynsä säilyisi vahvana. Antakoon hajallaan olevan Kristuksen Ruumis taloudellisen tukensa ja rukoustukensa tälle seurakunnalle. Pääsemme käymään Kirjat Gatissa, sillä se on Israelin eteläisin alue… käydä heidän luonaan heti kun saamme selville missä he nyt ovat!

 

Juutalaisterrorin messiaanisten uhrien vastaus tuomioon

Israel Today Staff

Kolmen vuoden oikeustaistelun jälkeen Jerusalemin tuomioistuin hylkäsi vaateet, että juutalaisterroristi Jack Teitel oli henkisesti tasapainoton, kun hän murhasi kaksi palestiinalaista arabia vuonna 1997 ja yritti murhata messiaanisen juutalaisen pastorin ja huomattavan vasemmistoprofessorin kymmenen vuotta myöhemmin.

Israel Today on raportoinut laajasti pastori David Ortizin pojan, Ami Ortizin saamista vakavista vammoista, kun Teitel oli laittanut Puurim-lahjakoriksi naamioidun pommin heidän kotiinsa Arielissa vuonna 2008.

Rukousaihe: Rukoilkaa uskovien yhteisöjen puolesta. Näissä molemmissa tapauksissa on jotain yhteistä: järjestö nimeltä Anti Missionary ( lähetystyötä vastustava)= Jad laChim. He ilmoittavat aktiivisesti Sisäasianminiteriöön maahan tulevista ja maasta lähtevistä uskovista. Tämä järjestö on saanut aikaan paljon harmia. Mutta näkymätön vihollinen on sidottu eikä se saa häiritä, pelotella, tappaa, vammauttaa eikä vakoilla Herran Pyhiä… hajotkoon tuo tiedustelijajoukkio! Nouse, Herra, hajotettakoon sinun vihollisesi ja iloitkoot sinun vanhurskaasi. Rukoilkaa myös Psalmi 91.

Negev: Israelilaiset maanviljelijät kutsuvat arabiviljelijät maatalousnäyttelyyn.

Jewish Express

Vielä yksi uutinen, joka todistaa vastaan väitettä, että Israel olisi sotajalalla palestiinalaisia vastaan: noin 30 maanviljelijää Gazan alueelta kutsuttiin osallistumaan maanviljelysnäyttelyyn etelä-Israeliin aiemmin tässä kuussa. ”Maanviljelys ei tunne rajoja”, sanoi Uri Madar Israelin Alueviraston Maanviljelysosastosta. ”Jos tilanne on rauhallinen turvallisuusrintamalla, ei ole mitään syytä olla vahvistamatta maanviljelys- ja taloussiteitä.” Ahmed Shafi, Gazan kaupungin maanviljelysyhdistyksen puheenjohtaja, kumosi myös syytteet, että Israel painostaisi Gazaa yleissaarrolla päämääränään rampauttaa sen talous. ”Gazasta viedään tuotteita Eurooppaan joka päivä” Shafi sanoi Ynetille. Itse asiassa yksistään viime kuussa Gazasta vietiin 200 tonnia mansikoita, 130 tonnia tomaatteja ja yli 100 miljoonaa tonnia kukkia Eurooppaan. Nuo luvut olivat vielä suuremmat, kun gazalaisten sallittiin viedä suuria määriä tuotteitaan Israeliin. Mutta kun Hamas otti vallan Gazassa vuonna 2007, se rajoitti kaupankäyntiä Israelin kanssa. Monet maatalousnäyttelyyn osallistuneista maanviljelijöistä esittivät toiveen, että he vielä jonakin päivänä voisivat toimia yhteistyössä israelilaisten kollegojensa kanssa. ”On meidän etumme mukaista työskennellä yhdessä israelilaisten naapuriemme kanssa”, Jamal Abu Al-Najjar sanoi. Tämä yhteistyö todistaa Israelin hallituksen ponnisteluista edistää taloudellista rauhaa, joka suo palestiinalaisille vakaan talouselämän, jollei itsenäistä valtiota.

 

Kiitos- ja rukousaiheita

 

Hienoja uutisia, että jotain todella on tapahtumassa Etelä-Israelissa maanviljelijöiden keskuudessa. Kiitämme Herraa, että Hän on nostanut heidät olemaan siunaukseksi muille. Rukoilkaamme, että tämä alue kehittyy ja on valmis ottamaan vastaan uudet tulokkaansa, Anusim-sefardijuutalaiset, niin kujin on kirjoitettu Obadja 20:ssä. Rukoilkaamme kunnes näemme autiomaan kukkivan niin kuin on kirjoitettu Jesaja 35:1-2:ssa.

 

EU:n rauhansuunnitelma pakottaa Israelin nurkkaan

 

Euroopan Koalitiolta hälytys Israelille.

 

Bryssel. Euroopan Unioni on muodostamassa uutta rauhansuunnitelmaa, joka esitellään maaliskuussa, kun Israelin vaalit ovat ohitse ja USA:n uusi hallitus on asettunut Washingtoniin.

 

EU:n suunnitelman päämääränä on saada aikaan Palestiinan valtio vuoden 1967 rajojen mukaisesti, pääkaupunkinaan Itä-Jerusalem. Suunnitelmaan sisältyy kaikkien Israelin rakennusprojektien jäädyttäminen kiistellyillä alueilla.

 

Suunnitelman ovat laatineet Britannian ja Ranskan ulkoministerit. Suunnitelmaan kuuluisi alueelliset neuvottelut Egyptin, Jordanin ja Persianlahden valtioiden kanssa. Neuvotteluissa keskusteltaisiin rauhanehdotuksen rajoista. Jos Israel torjuu suunnitelman, Israelia pidetään esteenä

 

rauhalle. Tästä aiheutuisi lisää haittaa sen maineelle, ja voisi johtaa kansainvälisen yhteisön yksipuolisiin toimenpiteisiin, joiden seurauksena Israel joutuisi lisääntyvässä määrin eristyksiin. Israelin viranomaiset uskovat, että uusi rauhansuunnitelma ajaa heidät pian nurkkaan, jollei heillä ole esittää vaihtoehtoista suunnitelmaa.

 

Kiitos- ja rukousaiheet:

 

Kiitämme Jumalaa niistä Euroopan Koalition vartiomiehistä, jotka Hän on asettanut Euroopan Unionin parlamenttiin. Rukoilkaamme Euroopan puolesta, että se kääntyisi Kaikkivaltiaan puoleen ja katuisi sitä, että on edes ajatellutkaan pakottaa jakamaan Israelin maan. Kutsukaamme lammaskansoja astumaan esiin.. Tsekki saattaa olla yksi … onko muita tulossa?? Oi te Herran palvelijat, kutsukaa heitä rukouksessa!

 

On kirjoitettu, että Jumala on naimisissa Israelin maan kanssa ja Hän kutsuu sitä uudella nimellä… Jesaja 54:5 ja 62:4 … Kunnia!

 

Myrskyt toivat 200% kauden sademäärästä

 

Arutz 7¸Maayana Miskin

 

Israeliin iskenyt sademyrsky perjantaista perjantaiaamuun on nyt loppunut. Monissa paikoissa maata vettä tuli 200 mm, joissain osissa jopa 300 mm. Pohjoisessa myrskyjen tuoma sademäärä oli 180 –230 % vuodenajan keskimäärästä. Keski-Israelkin sai sadetta yli keskimäärän 170-200 % kauden keskitasosta. (Gennesaretin pinta on noussut, mutta ei ole vielä täynnä).

 

Sade aiheutti terroristien käyttämän tunnelin sortumisen ja löytymisen

 

Runsaitten sateiden ansiosta IDF löysi sattumalta terroristien käyttämän tunnelin, joka oli sortunut. Nyt Gazasta tulevat terroristit/kidnappaajat eivät voi enää käyttää sitä.

 

Kiitos- ja rukousaiheita.

 

Mikä mahtava määrä sadetta, mikä siunaus, vaikka sateen ja lumen runsaus aiheutti vahinkoakin. Oli ihana nähdä kaikkien israelilaisten kasvoilla hymy, kuin lasten kasvoilla. Ylistys Herralle, että Hän armossaan lopetti seitsemän vuoden kuivuuden!

 

Kiitos Herralle, että Kinneret on saanut täyttyä. Toivomme vielä täyttymistä Kuolleelle Merelle (Jam haMelach), joten rukoilkaamme sitäkin: eikö meidän Jumalamme muka pysty tekemään ihmettä? Pystyy kyllä! Suuri asia oli myös salatunnelin löytyminen. Kiitos, Herra, Sinä olet ihmeellinen!

 

Alija: 2000 kadonneen heimon jäsentä palaa kotiin

 

Arutz 7, Maayana Miskin

 

Yksi virstanpylväs saavutettiin Alijassa torstaina, kun maahan saapui 2000 jäsentä Bnei Menashe (Manassen jälkeläiset) yhteisöstä. 18-vuotias Mirna Singsit saapui Israeliin 53 muun yhteisön jäsenen kanssa, mukana olivat hänen vanhempansa ja kolme sisarustaan. Nämä Manassen jälkeläiset asuvat Manipurin valtiossa Koillis-Intiassa. He väittävät olevansa raamatullisen Manassen heimon jälkeläisiä, eli yksi kymmenestä ”kadonneesta heimosta” , jotka joutuivat maanpakoon kun assyyrialaiset valtasivat pohjoisen Israelin kuningaskunnan. Yhteisö palaa nyt Israeliin Shavei Israel-järjestön suojeluksessa. Tämä järjestö rohkaisee ”kadonneiden juutalaisten” yhteisöjä kautta maailman, myös katolisuuteen kääntyneiden juutalaisten jälkeläisiä.

 

Italialaisen lakinaisen Alija

 

Fiamma Nirenstein, joka on Italian Edustajainkamarin Ulkoasioiden komitean varapresidentti ja juutalaisten parlamentaarikkojen kansainvälisen neuvoston puheenjohtaja, ilmoitti torstaina, että hän jättää politiikan ja tekee Alijan Israeliin. ”Kaikkien nähtävissä on miten anti-semitismi valitettavasti kasvaa kaikkialla maailmassa. Israel on ainoa lämmin kotimaa juutalaiskansalle”, hän sanoi italialaiselle Il Giornale –lehdelle.

 

Kiitos- ja rukousaiheita

 

Hurraa, he tulevat, jopa ne, jotka ovat kadottaneet identiteettinsä! Hallelu JAA ! Ylistys Herralle. Jatkakaa rukousta juutalaisten paluun puolesta. Paluusta todistaa muutama rohkaiseva merkki, kuten nyt tämä italialaispoliitikko. On hyvin harvinaista, että italialainen juutalaisnainen tekee Alijan. Rukoilkaa, että moni seuraa hänen esimerkkiään.

 

Nasaretin kristityt kallion ja kovan paikan välissä

 

Israel Today: Victor Mordechai

 

Yksi “arabikevään” vallankumousten seuraamuksia on Lähi-Idän kristittyjen etninen puhdistus. Tällä voi olla katastrofaaliset seuraukset 15 miljoonalle kristitylle Egyptissä, Syyriassa, Libanonissa ja Irakissa – ja jopa täällä Israelissa.

 

Israelin arabikaupungissa, Nasaretissa, kristittyjen määrä on pudonnut noin 40 prosenttiin, loput ovat muslimeja. Toisin sanoen, kahdessa kristinuskon pyhimmässä kaupungissa Pyhällä Maalla kristityt ovat nykyään pienenevä vähemmistö, joka asuu pelon vallassa muslimienemmistön keskellä. Se on se kallio. Ja nyt se kova paikka.

 

Urhoolliset arabikristittyjen yhteisön johtajat sanoivat, että heillä on käsissään toinenkin ongelma: Nasaretin kommunistipuolueen nimelliskristityt ovat siirtyneet muslimien rinnalle vainoamaan niitä kristittyjä uskovia, jotka haluavat palvella Israelin puolustusvoimissa (IDF).

 

Rukousaihe:

 

Pyydämme Isää koskettamaan näitä nimellisiä kristittyjä ja pelastamaan heidät, sekä vahvistamaan Raamattuun uskovia ja lisäämään heidän uskoaan ja joukkoaan ja nostamaan rukousarmeijan heidän riveistään. Rukoilemme heille varjelusta ja vapautusta. Psalmi 91.

 

”Asuttaja” –ikoni, kaupunginjohtaja Ron Nachman kuollut

 

Israel Today

 

Arielin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kaupunginjohtaja häviää pitkän taistelun syöpää vastaan.

 

Nachman oli miljoonien kristittyjen sionistien ystävä kautta maailman.

 

Rukousaiheita:

 

Rukoilkaamme Arielille, kukoistavalle kaupungille strategisella paikalla Samariassa, uutta vanhurskasta, Jumalaa pelkäävää ja vahvaa kaupunginjohtajaa.Tästä kaupungista tuli kaupunginjohtajansa johdolla pioneerikaupunki. Hän jätti jälkeensä siunauksen. Hän oli ilmeisesti mies, joka uskoi Pyhien rukouksiin ja se kertoo jotain hänestä! Rukoilkaamme tämän kaupungin

 

puolesta, että moni pelastuu ja että Herra nostaisi uskovia vallankäyttäjiä siunaamaan aluetta vielä enemmän ja laajentamaan sitä.

 

Kiitos esirukouksistanne.

 

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

 

Kad-Esh MAP Ministries

 

http://www.kad-esh.org Israel +972-52-3781553

ISRAEL-RUKOUS PROJEKTI

Shalom rakkaat ystävät!

Israel tarvitsee PALJON rukousta tulevina päivinä, kun tämä aikakausi lähenee loppuaan ja Messias valmistautuu palaamaan. Toisen Libanonin sodan aikana rukoilin tiimimme kanssa Golanin kukkuloilla Bentelin vuorella, strategisella Syyrian rajalla. Oli elokuu. Olimme bunkkerissa rukoilemassa, koska saatoimme kuulla ammuntaa Libanonin rajalta päin. Kello oli neljän viiden maissa aamulla. Pilvet olivat hyvin matalalla, koska vuori on korkea. Rukoilimme pilven sisässä ja olimme märkiä! Yhtäkkiä Jeshua ilmestyi minulle. Hän SEISOI mobilisoimassa Armeijansa joukkoja suurella päättäväisyydellä ja kiireellä. Sitten Hän kääntyi minun puoleeni ja sanoi:

“En käy enää istumaan ennen kuin koko Israel on SAATETTU ENNALLEEN. Tulen pian takaisin.”
Sitten Hän poistui ja minä ajattelin: “Tahdon nähdä, missä Kirjoitusten kohdassa Jeshua seisoo.” Hän johdatti minut Sakarjan kirjaan, 2:17, jossa sanotaan:

Vaiti Herran edessä, kaikki liha. Hän on lähtenyt liikkeelle pyhästä asuinsijastaan.

Jos Jeshua seisoo mobilisoimassa Armeijaansa, kaikkien kansojen uskovienkin tulee SEISTÄ ja ottaa Jumalan määrämä paikkansa Hänen Lopunajan armeijassaan – ja taistella Siionin puolesta rukoillen, ylistäen ja toimien!

Jolla on korvat kuulla, kuulkoon ja harkitkoon ja huomatkoon ja ymmärtäköön kuulemalla. Matteus 11:15 (engl.Amplified käännöksen mukaan)

Tule mukaan Kad-Esh MAPin Maailmanlaajuiseen Rukousrintamaan Israelin puolesta (Israel Global Prayer Movement, IGPM ). Ilmoittaudu saadaksesi online-uutiskirjeemme ja rukousblogimme sivuillamme http://www.israelgpm.wordpress.com

NYT ON AIKA !

Kuuletko kutsun ja noudatat sitä…?

KELLO KÄY !

Älä jätä käyttämättä tätä suurta tilaisuutta kääntääksesi elämäsi ja perheesi ja kansakuntasi elämän suunnan!

“Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1
Rakkain terveisin ja rukouksin Siionista

Kad-Esh MAP Ministries
http://www.kad-esh.org Israel +972-52-3781553

IGPM -maailmanlaajuinen rukousrintama Israelin puolesta

ISRAELIN UUTISIA JA RUKOUSVIESTI 17.12.2012

Kanada kutsuu takaisin diplomaattinsa YK:n päätöslauselman jälkeen

Arutz 7, Elad Benari, Kanada

Kanada on kutsunut kotiin Israelissa ja Ramallahissa olevat valtuuskuntansa johtajat, samoin kuin YK:n ja Geneven lähettiläänsä, sen jälkeen kun YK:ssa hyväksyttiin suurella ääntenenemmistöllä Palestiinan viranomaisten pyrkimys saada tunnustettu asema YK:ssa.

Hän sanoi myös, että häneen olivat tehneet suuren vaikutuksen Kanadan Palestiinan hallitukselle antaman avun vaikutukset Juudeassa ja Samariassa. Kanada on toimittanut viiden viime vuoden aikana apua 300 miljoonan dollarin edestä.

“Näistä syistä Kanada äänestää tätä päätöstä vastaan” Baird sanoi. ” Koska tämä yhteisö on äärimmäisen valitettavalla tavalla päättänyt hylätä sovitut toimintatavat ja periaatteet, tulemme harkitsemaan kaikkia mahdollisia toimenpiteitä.”

“Asiasta perillä olevien lähteiden mukaan, herra Harper jätti väliin leikinlaskun 15 minuuttia kestäneessä tapaamisessa pienessä YK:n huoneessa, ja sanoi herra Abbasille, että hän oli tullut toimittamaan viestin: Jos te jatkatte sen tekemistä, mitä nyt teette, hän sanoi viitaten Palestiinan vaatimukseen jäsenyydestä, sillä tulee olemaan seurauksensa, sanomalehti raportoi.

Kiitos- ja Rukousaiheet

Kiitos Jumalalle, että herra Harper on johdonmukainen, niinkuin hallituksen ministeritkin… niin Kanadan pyhät, tekin olette olleet uskollisia rukoilijoita rukoillen kaikki nämä vuodet hallituksen puolesta. Olkaa siunattuja näiden ja myös Israelin hallituksen puolesta vuodattamienne rukousten tähden. Me tarvitsemme rukouksianne kaikilla hallituksemme tasoilla,niin paikallis- ja aluehallinnon kuin kansallisella tasolla, ja myös oikeuslaitoksemme tarvitsee niitä… jotta voimme elää rauhassa ainakin viranomaisten kanssa!

Israel pidättää verotulot Palestiinalta.

Arutz 7, Gil Ronen

Israel ei siirrä Palestiinan viranomaisille keräämiään varoja tässä kuussa ja ehkä toistaiseksi, vastalauseena sille, että Palestiinan pyrkimys saada tunnustettu asema YK:ssa hyväksyttiin, sanoi Valtiovarainministeri Yuval Steinitz sunnuntaina. ” Minulle ei ole mitään aikomusta siirtää Palestiinan viranomaisille tulevia veroja. Sen sijaan niillä varoilla maksetaan Palestiinan viranomaisten velat Israelin sähkölaitokselle” hän sanoi. Steinitzin tiedottaja kertoi AFP:lle, että Israel siirtää tavallisesti 460 miljoonaa shekeliä (120 miljoonaa USdollaria) kuukaudessa ennen vähennyksiä. Tiedottajan mukaan palestiinalaiset ovat velkaa Israelin sähkölaitokselle noin 800 miljoonaa shekeliä (209,7 miljoonaa US dollaria).

Lieberman sanoi: ” Kuulen ihmisten sanovan, että Israel jäädyttää veroja, jotka ovat palestiinalaisten rahoja. Me emme jäädytä palestiinalaisten rahoja.”

” Se mitä nyt teemme ja aiomme tehdä vastakin seuraavien neljän kuukauden aikana, on, että otamme takaisin meille kuuluvaa rahaa, emme heidän rahaansa”, Lieberman korosti.

Kiitos- ja Rukousaiheita

Etuoikeudet ja vastuut olkoot tasapainossa… Sananlaskut 11:1: Väärä vaaka on Herralle iljetys. Rukoilkaamme tasapainoa ja vastuullisuutta sekä kiitollisuutta.

Sotilaat ja poliisi ottivat haltuunsa laittomia aseita, jotka oli kätketty lammastarhaan Negevissä

David Lev

Israelin armeijan (IDF) iskujoukko usean poliisiyksikön kanssa on löytänyt ja ottanut talteen laittomien aseiden kätkön. Aseet löydettiin lammastarhasta Negevissä Huran beduiinikylässä. Joukko kylän asukkaita pidätettiin.

Aseet löytyivät tarhaan kätketyistä monista säkeistä. Aseitten joukossa oli M-16 kivääreitä ja tusinoittain patruunoita kyseisiin aseisiin. Muitakin aseita läydettiin.

Tarhan omistaja sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan että aseet oliv at siellä, eikä hän tiennyt, miten ne olivat hänen tarhaansa joutuneet. Turvallisuusviranomaiset kuulustelivat häntä ja hän on edelleen pidätettynä. Kuulustelijat sanoivat, että on
epätodennäköistä, ettei tarhan omistaja olisi törmännyt säkkeihin.
Viime viikolla IDF-sotilaat vangitsivat Hevronissa terroristiepäillyn, jolla oli asevarasto yksityisasunnossa. Luutnantti Erez Korach sanoi, että joukot tutkivat talon ja löysivät “suuren määrän aseita ja ammuksia. Heillä oli kaikkea: pistooleja, ammuksia sala-ampujan kivääreihin, M-16-aseita ja muita.” Korach on joukkoineen tehnyt vastaavanlaisia pidätyksiä “ainakin kolmasti viikossa”.

Kiitos- ja Rukousaiheet

Se mikä on kätkettyä, kuulutetaan talojen katoilta.. Adonai Roe = Herra näkee, Hän näkee kaiken. Muistetaan rukoilla IDF:n nuorille sotilaille varjelusta ja menestystä, kun he käyvät näissä piilopaikoissa. Tämä uutinen kertoo meille sen, minkä me jo teidämme: beduiinit ovat hitaasti ja varmasti nousemassa valtaamaan Negevin autiomaan. Siksi meidän täytyy huutaa Jumalaa taivaissa päästämään valloilleen Anusim- sefardijuutalaisten ja muiden, joita Herra lisää, paluun ottamaan haltuunsa Israelin eteläosan = Negevin autiomaan ja saamaan sen kukoistamaan!
Ennakkopäätös homoseksuaalien avioerosta?

Ennakkopäätös, joka on varmasti ilouutinen kaikille israelilaisille samaa sukupuolta oleville aviopareille, etenkin niille, jotka eivät tule enää toimeen keskenään! Ramat Ganin perhetuomioistuin salli avioeron prof. Uzi Evenille ja tri Amit Kamalle, molemmat miehiä, Ynet raportoi.

Päätöksessään, joka oli ensimmäinen laatuaan, tuomari päätti, että perhetuomioistuin on “luonnollinen paikka, oikea paikka tällaista avioerotapausta varten, koska rabbiininen tuomioistuin ei tunnusta samaa sukupuolta olevien avioliittoa ja pitää niitä synnillisinä.” Prof. Even oli ensimmäinen avoimesti homoseksuaalinen Knessettiin valittu mies. Pariskunta oli adoptoinut Yossin, 30-vuotiaan miehen, joka oli asunut heidän kanssaan lähes 14 vuotta. Tuo adoptio – vaikka se oli suurelta osin symbolinen ottaen huomioon adoptoidun pojan iän – oli myös perustuksia murtava perhetuomioistuimessa käsiteltävä tapaus. Herrat Even ja Kama vihittiin Kanadassa, ja Israelin sisäasiainministeriö muutti heidän siviilisäädykseen “naimisissa”…

Kiitos- ja Rukousaiheita

Ainakin tiedämme mitä aikoja elämme! On sydäntäsärkevää lukea tällaisen tapahtuvan Israelissa – kansakunnassa, jonka pitäisi johdattaa kansoja? Vihollinen nostaa ajoittain ykkösihmisiä hallitukseen rikkoakseen miehen, naisen ja perheen “toimenkuvan”. Tämä on synti JHVH:ta, Elohimiä = Minä Olen Luoja Jumalaa vastaan, ja myös itseä vastaan. Surullista, että Kanada mainitaan paikkana, jossa nämä miehet toteuttivat suunnitelmansa. Rukoilkaamme molempien kansojen puolesta tässä asiassa, myös sinun kansasi puolesta, jos on aihetta. Tämä synti on kiskottava pois juurineen, ja minä tarkoitan juurineen, jo riittää! Herra, armahda ja sääli ja nouse, me rukoilemme väkevää synnintuntoa Pyhältä Hengeltä koko maahan. Ja väkevää varjelusta lapsillemme, lastenlapsillemme. Herra, sotajoukkojen Herra, me huudamme puoleesi, taltuta tämä ruttotauti!

“Valtion on tunnustettava ei-ortodoksiset uskontokunnat”

Jeremy Sharon

Johtava kansallis-uskonnollinen Rabbi Yuval Cherlow sanoo, että valtion pitäisi antaa poliittinen hyväksyntä kaikille juutalaisille juutalaisen identiteetin vahvistamiseksi.

Johtava persoonallisuus, Rabbi Yuval Cherlow esittää, että valtio tunnustaa ei-ortodoksit juutalaiset uskontokunnat keinona estää niiden vieraantuminen juutalaisesta valtiosta. Cherlow lisäsi kuitenkin, että tämän tunnustamisen tulisi olla luonteeltaan poliittinen eikä juutalaiseen lakiin perustuva. Cherlow, Petah Tikvan Hesder Yeshivan dekaani, esitti mielipiteensä opiskelijoilleen osoittamassaan kirjeessä viime viikolla palattuaan USA:n matkaltaan. Hän ilmaisi huolestumisensa siitä miten Israelin ulkopuolella asuvat juutalaiset ovat sulautumassa asuinmaansa väestöön ja kultuuriin; hänen mukaansa juutalaisen identiteetin taju on vähenemässä Diasporassa asuvilta.

Rabbin mukaan yksi syy siihen, että maailman juutalaisväestö on vieraantumassa Israelista, on että “valtio ei tunnusta ei-ortodoksi -suuntia” ja että “heitä ei kaivata täällä… ja että he eivät halua samastua valtioon, jolla on uskonnollinen monopoli”. Cherlow lisäsi, että päärabbinaatin päätökset “lisäävät öljyä tuleen” .

Kiitos- ja Rukousaiheita

Kiitos Jumalalle tästä viisaasta miehestä, joka uskaltaa sanoa suorat sanat, ja hänen kaltaisistaan, joita on Korkeimmassa Oikeudessa ja messiaanisissa juutalaisissa yhteisöissä. Tämä on todella vakava asia ja kompastuskivi, johon tyssää 6 miljoonan Anusimin paluu, Alia, jopa 7 miljoonan tai enemmänkin kaikista muista kansoista Amerikan lisäksi. Käyttäkäämme Hengen miekkaa. Hesekiel 36:24-28. Ortodoksien on tultava tietämään, että vain Adonai muuttaa ihmisten sydämet, ei mikään ihmisen luoma uskonnollinen organisaatio. Rukoilemme katumusta ortodoksi-yhteisöön, johtajista alkaen!

Lopuksi, jatkakaamme rukoustamme

Katumusta, herätystä ja ennalleenasettamista Israelille Jerusalemista lähtien. Saakoot paikalliset messiaaniset juutalaistyömiehet ja -naiset voitelun mennä ja tulla vainioilla korjaamassa satoa. Olkoot vartiomiehet ja -naiset valveilla ja rukoustaistelijoita nouskoon tänä aikana, juuri tänä aikana. Hallelu Jah!

Siunaukset Siionista teille kaikille ja teidän perheillenne!
“Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1
Kad- Esh Map -tiimi

ISRAELIN UUTIS- JA RUKOUSKIRJE 29.11.2012

Shalom, rakkaat rukoustaistelijat!

Sana Jerusalemista

Tällä viikolla on panoksena koko Jerusalemin vanhan kaupungin tulevaisuus, mukaan luettuna useimmat raamatulliset paikat, itkumuuri ja itäinen Jerusalem – Islam suunnittelee sen julistamista uuden valtion pääkaupungiksi, jos heille myönnetään haettu valtiollinen asema.

Tänä torstaina, 29.12.2012, YK:n yleiskokouksessa New Yorkissa, palestiinalaishallinnolle voidaan myöntää täysi valtiollinen status ja hallintaoikeus puoleen Jerusalemia. Harvat ovat valveilla ja meidän on hälytettävä kaikki esirukoilijat! Voitte seurata uutisia ajantasaisesti tästä blogista: http://www.ec4i.org

Ylistys- ja rukousaiheet

Rukoilkaa, että tämän äänestyksen lopputulos on hylkäävä. Ylistämme ja kiitämme Adonaita, että Euroopassa on pieni kristittyjen ryhmä, jota puolustaa Israelia YK:n sisällä. Antakoon Herra tälle eurooppalaiselle liitolle (The European Coalition), jota johtaa Tomas Sandell Suomesta, voimaa sanoihin, älköötkä nuo sanat varisko maahan, vaan tuottakoot tulosta. Aamen.

Vatikaani toivottaa Iranin tervetulleeksi

Arutz 7: Giulio Meotti

Iranilla on suuri diplomaattinen henkilöstö Vatikaanisssa siihen nähden, että se on muslimivaltio. Eikä siinä kaikki.

Libanonissa tukikohtaa pitävän shiia-terroristijoukon, nimeltä Hizbollah, edustajia pidettiin vieraina Vatikaanissa, Roomassa, hiljattain vietetyssä seremoniassa, jossa valittiin kuusi uutta kardinaalia. Uusien kardinaalien joukossa on myös libanonilainen patriarkka Bechara Boutros Rai.

Koska oli Libanonin katolisen kirkon päämies, Rai hiljattain lähetti edustajanaan Isä Abdo Abou Kassemin Teheraniin osallistumaan konferenssiin, joka tuki palestiinalaisarabien intifadaa ja siionistivapaata Lähi-Itää. Konferenssiin osallistui myös Hizbollahin pääideologi Mohammad Raad ja Hamasin johtajiin kuuluva Khaled Meshaal.

Hizbollahin delegaation tulo Roomaan näinä päivinä on merkki vahvasta ystävyydestä, jota Vatikaani rakentaa Iranin johtajiin. Se saattaa olla myös selitys sille, miksi Paavi Benedictus ei vierailullaan Itävallassa ottanut esiin Iranin atomiaseen kehittelyä, kun hän puhui maailman diplomaateille Wienissä, jossa on Maailman Atomienergiajärjestön (IAEA:n) päämaja.

Ylistys- ja rukousaiheet

Että kaikki, mikä on piilossa, tulee paljastetuksi ja huudetuksi talojen katoilta. Ylistys Adonaille tämän kirjoittajasta, joka huutaa hälytystä. Rukoilkaamme totisesti Israelin elämän puolesta, sillä meidän on kestettävä paljon syytöksiä ja vihaa. Herra antakoon meille voimaa pysyä lujina ja säilyttää uskomme mahdottomaan, kun kaikki kansakunnat nousevat meitä vastaan tavalla tai toisella, meitä, jotka olemme jäännös niistä, jotka uskovat ja luottavat Sinun suvereeniin Sanaasi: taivas ja maa kadotkoot, mutta Sinun Sanasi ei koskaan häviä; ja Sinun Sanasi toteutuu aina niin taivaassa kuin maan päällä!

Y-net News

Rika Lubitch, Rabbi Levi Brachman

5600 liittynyt uskonnollisten homojen järjestöön

Todistuksia oli kerätty lähes 300 ortodoksijuutalaisiin kuuluvalta homoseksuaalilta, jotka olivat osallistuneet ´keskusteluterapiaan´. Näistä ilmeni, että puolet oli alkanut viettää maallista elämäntapaa ja kaksi kolmasosaa avioliitossa olleista oli päätynyt avioeroon ….!

Ylistys- ja rukousaiheet

Jerusalem, Jerusalem, repäise sydämesi, älä vaatteitasi, kun murehdit syntejäsi. Isä, me pyydämme anteeksiantoa tälle synnille tässä kaupungissa kuten myös Tel Avivissa. Pyydämme, että annat ihmisille totisen synnintunnon ja kyvyn KATUA ja KÄÄNTYÄ!

Maatila lähellä Beershebaa

Ote Mirjamin kirjoituksesta

Joulukuun ensimmäisellä viikolla menemme oikeuteen kuulemaan tuomiota vetoomukseen, jonka olimme tehneet rakennuslupahakemukseemme tulleesta ratkaisusta. Joulukuun 19:s menemme asianajajamme kanssa paikallisen rakennuslupaviranomaisen toimistoon keskustelemaan kaavoitussuunnitelmasta, jonka olemme jättäneet. Selitän tarkemmin tämän kokouksen tavoitteita, että voitte rukoilla sen puolesta.

Koskee tämän oikeudenkäynnin pääkohtia. Aviomieheni kertoi minulle, että hän tapasi hiljattain miehen, joka elää ja työskentelee kibbutzilla, jonka kanssa olemme nyt yhteistyössä. Tämä mies työskenteli maatalousosastolla. Hän on maanviljelijä. Mieheni sanoi, että tämä mies näytti paljolti samannäköiseltä kuin ´tuomari´…. siksi hän kysyi, mahtoiko hän olla tämän isä. Toden totta, hän on sen tuomarin isä, joka antoi tuomion meitä vastaan (ei tässä vetoomusoikeudenkäynnissä, vaan pitkässä prosessissa ensimmäisessä asteessa – se kesti useita vuosia). Nyt siis ilmeni, että tuomari itse asiassa oli kotoisin tältä kibbutzilta. Hän oli myös tehnyt maataloustöitä nuorena miehenä. Mies kertoi, että hänen poikansa oli puhunut meistä. Hän oli maininnut meistä sapattipäivällisillä kotonaan. Hän oli sanonut, että hänestä oli tuntunut pahalta, kun oli joutunut antamaan tuomion meitä vastaan. Hän oli toivonut, ettei olisi tarvinnut. Hän sanoi, ettei koskaan ollut nähnyt niin paljon syytteitä esitettävän jotakuta vastaan kuin meidän tapauksessamme. Hän oli kokenut, että teimme hyvin arvokasta työtä, eikä ollut halunnut meille pahaa, mutta koska asia oli tuotu oikeuteen ja koska syytteitä ajettiin (rakennuslupaviranomaisen taholta, mutta itse asiassa moshavin rabbien vaikutusvallan takia) niin rajusti, hänen oli pakko antaa tuomio, mutta hän oli yrittänyt olla niin myötämielinen kuin hän pystyi. En ole vielä täysin prosessoinut mielessäni tätä uutta tietoa, mutta tiedän, että se on hyvin merkittävää jollakin tavalla, ehkä rohkaisuksi, ehkä jostain muusta syystä?

Ylistys- ja rukousaiheet

Vautsi, miten mahtavaa, kun Herra paljastaa kaikki salatut asiat yhä uudelleen. Ylistys HÄNELLE Hänen mahtavasta työstään. Emme ymmärrä kaikkea, mutta varmasti rukoilemme heidän puolestaan …he ovat kuuliaisia Jumalalle saadakseen NEGEVIN AUTIOMAAN KUKOISTAMAAN! Jumala rakastaa kuuliaisuutta enemmän kuin uhria… pyydämme, että he saavat vaeltaa Hänen tahdossaan ja vapautuvat kaikista vihollisistaan ja ovat menestyviä ja terveitä!

Pyydämme, että yhä enemmän uskovia nousee kautta Negevin alueen viljelemään maata ja onnistumaan siinä täysin, olemaan pää eikä häntä. Kaikki kunnia Hänelle!

Tämän päivän tilanne Jad Hashmonassa; täyskäännös

Rayan Jones

Oikeus julisti lainvastaiseksi Israelin messiaanisen Jad Hashmona-yhteisön (Juudean vuositossa lähellä Jerusalemia) päätöksen kieltäytyä antamasta tilojaan käyttöön lesbohäihin. Tämä on vakavasti haitannut yhteisön päätulolähdettä, mutta on samalla avannut sille ovet toimia yhä näkyvämpänä todistajana israelilaisyleisölle.

´Elinkeinotoimintamme kärsii pahoin´,kertoi puhenainen Ayelet Ronen Israel Today-lehdelle. ´Erotamme ihmisiä ja leikkaamme kaikkia mahdollisia kuluja´. Mutta tämä ei ole lorun loppu. Samaan aikaan, Ronen julisti, ´Jumala on todella alkanut käyttää tätä!´

´Minulle on tullut valtavasti puheluja, joissa ihmiset haluavat tietää enemmän tilanteesta, haluten kuulla uskostamme ja tarjoten moraalista tukea´, sanoi Ronen.

Tämä uusi, positiivinen rohkaisuaalto, joka on tarjonnut Ronenille lukuisia tilaisuuksia todistaa suoraan israelilaisille, alkoi pitkästä artikkelista, jonka julkaisi Makor Rishon, Israelin johtava uskonnollinen lehti.

Makor Rishon-artikkeli oli hyvin positiivinen ja kertoi taustaa siitä, miten kristityt siionistit aloittivat Jad Hashmonan. Se oli myös täysin yhteisön takana evätä homoseksuaalien tilaisuus raamatullisilla perusteilla. Ehkä kuitenkin vielä tärkeämpää oli se, että tämä uskonnollinen lehti selvästi identifioi messiaaniset juutalaiset kuten Ronenin ja Jad Hashmonan asukkaat kuuluviksi tiukasti Raamattuun uskoviin, konservatiivisiin juutalaisiin. Israelin messiaaniset ovat kamppailleet vuosikymmeniä laajoja syytöksiä vastaan, joissa on väitetty, että heidän uskonsa Yeshuaan merkitsisi, etteivät he ole enää juutalaisia. Reaktio Jad Hashmonan tapauksessa on uusi todiste siitä, että tämä asenne on muuttumassa.

Mitä tulee yhteisöön ja sen ensisijaisen elinkeinon tulevaisuuteen, Ronen sanoi hiljattain, että media oli antanut huomiota johtavalle israelilaistuomarille, joka oli sitä mieltä, ettei Jad Hashmonalle ollut annettu oikeutta tuossa tapauksessa.

Tällä välin Jad Hashmona toivoo, että se voisi saada korvatuksi israelilaiskävijöiden menetyksen niiden kristittyjen ryhmien avulla, jotka vierailevat Israelissa. Koska Jad Hashmona sijaitsee juuri Jerusalemin edustalla olevilla kukkuloilla, se todellakin tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kristityille. Saadaksesi lisää tietoa Jad Hashmonasta, mene nettisivuille http://www.yad8.com

Ylistys- ja rukousaiheet

Tämä on TOTISESTI KÄÄNNE…..Olemme haltioituneita ja annamme sunnattomat kiitokset Herrallemme, että Hän nostaa vanhurskaita tuomareita maassamme. Halleluja. Kunnia, kunnia. Ylistys kuuluu Sinulle ja kiitos lapsillesi, jotka seisovat etulinjassa ja rukoussotureille, jotka jatkuvasti rukoilevat meille hyvää. Olemme hyvin kosketettuja, syvästi kosketettuja siitä, mitä Hän tekee, ja myös teistä, rukoilijamme. Meillä ei ole tarpeeksi sanoja ilmaistaksemme kiitollisuutemme. Pysykää lujina rukouksessanne, jatkakaa pahan rakennelmien murtamista, kunnes vihollinen on täysin lyöty. Älkää jättäkö kesken tätä tapausta, eikä muitakaan. Ottakaa mukaan myös Aravan laakson tapaus, jossa veljemme ja hänen perheensä käy taistelua maan omistuksen poisotosta, tosin kaksi uutta mahdollisuutta on tullut näköpiiriin, että lisämaata voitaisiin myöntää kahdesta eri strategisesta paikasta.

Jatkaa rukousta, että lait voitaisiin muuttaa, että ne olisivat oikeudenmukaisemmat, että ne voitaisiin kirjoittaa uudelleen viisaudella, joka saadaan ylhäältä. Miksemme myös siunaisi kaikkia maan tuomareita!

Kiitämme teitä, kaikki esirukoilijamme,

ja siunaamme teitä nimellä, joka on kaikkien nimien yläpuolella, Yeshuan nimessä!

PUHDISTAUTUMIS- JA OMISTAUTUMISPAASTO HERÄTYSTÄ VARTEN

Shalom, rakkaat

Joulukuun 1 päivän auringonlaskusta 8:nnen päivän auringonlaskuun olemme yhdessä koolla Pyhässä Hengessä ja kutsumme sinut olemaan mukana seitsemän päivän paastossa omistaaksesi

elämäsi ja itsesi Pyhän Hengen temppeliksi.

Hanukka-juhlan aatto on lauantai-iltana 8:ntena joulukuuta.

Juhlimme Hanukkaa, uudelleenomistautumisen juhlaa, valon ja ihmeiden juhlaa 8:nnesta 16:een. Älä unohda Hanukka-juhlamme suoraa lähetystä netissä. Löydät sen sivulta http://www.kad-esh.org klo 16 Israelin aikaa sapattina 8:s joulukuuta.

Joulukuun 18:nnesta auringonlaskusta tammikuun 1:n auringonlaskuun osallistumme toiseen, 14 päivän paastoon puhdistaaksemme Yeshuan ruumiin täysin korvausteologiasta ja pakanajuhlista HERÄTYSTÄ varten, suurta Lopun ajan kansojen sadonkorjuuta varten ja Israelin pelastumiseksi ja ennalleenasettamiseksi.

Raamatunkohdat: Psalmi 51; Apt 3:19-21; Jooel 2-3; Obadja 20; Jes 35; Jes 19

Paaston lajeista voitte valita:

kuiva paasto = ei ruokaa, ei vettä

vesipaasto = vain vettä

nestepaasto = vettä, mehua, yrttiteetä, hedelmäjuomaa, keittoa jne

Danielin paasto 1 = ei makeita ruokia (ei makeisia, kakkuja, keksejä, ei sokeria eikä leivonnaisia, ei edes leipää)

Danielin paasto 2 = ei eläintuotteita. Vain vihanneksia, täysjyvätuotteita, papuja, hedelmiä (ei kananmunia, maitoa tai minkäänlaista lihaa)

Voit valita paastoista niin kuin Pyhä Henki johtaa Pyydämme, että ilmoitat meille paaston sähköpostin kautta: kad_esh_map@msn.com

Ilmoittaudu myös Israelin rukousblogiimme, jotta saisit jatkuvaa yhteydenpitoa, profetaalisia sanoja ja päivittäistä rukousta paaston ajan.

Israelgpm.wordpress.com

Älä jätä käyttämättä tätä mahdollisuutta kääntää elämäsi ja perheesi ja kansasi elämää!

”Siionin tähden en voi vaieta” (Jes 62:1)

Rakkaudella ja rukouksin Siionista

Kad-esh MAP Ministries

Siionin tähden en voi vaieta (Jes 62)

Sapatin rauhaa, rakkaat ystävät!

Eilen YK:n päämajassa New Yorkissa tunnusti 138 valtiota palestiinalaishallinnon viralliseksi valtioksi “tarkkailijastatuksella”. Vaikka se ei vielä olekaan jäsenvaltio, tarkkailijastatus antaa palestiinalaisille vallan vetää Israel kansainväliseen sotatuomioistuimeen sotarikoksista, kuten Abu Mazen on aikonut toimia juutalaisvaltiota vastaan.

Israelin pääministeri Netaniahu kuvasi Mazenin puhetta ´myrkkyä tihkuvaksi, valhetta ja petosta täynnä olevaksi – ei miltään osin rauhankumppanin puheeksi´.

Minua puistatti, en voinut sille mitään, kun näin monien kansojen edustajien seisaaltaan osoittavan suosiotaan terrorismille ja vihalle pientä juutalaisvaltiota kohtaan. Se näytti aivan groteskilta, kun valheet olivat niin suuria ja ilmiselviä. Tunsin, miten jokainen taputtava käsi veti päälleen Kaikkivaltiaan kauhean tuomion, kuten suoraan ilmoitetaan Jooelin luvussa 3 ja Psalmissa 83 ´käsiään paukuttavista kansoista´ Vain 9 valtiota äänesti terroristivaltion tunnustamista vastaan, niiden joukossa Yhdysvallat ja Kanada. Kanadan suurlähettiläs puhui vielä vakuuttavasti Israelin puolesta ennen äänestystä.

Siunaan niitä, jotka sinua siunaavat. Kiroan ne, jotka sinua kiroavat (1. Moos 12:3).

Mitä tulee tapahtumaan niissä kansoissa, jotka avoimesti taputtivat käsiään ja toivottivat Israelin viholliset tervetulleiksi. Minulle se toi mieleen sen, mitä Yeshua sanoi itkeville naisille, kun Hän kantoi ristiään ristiinnaulitsemispaikalle:

´Älkää itkekö minua, vaan itkekää itseänne ja lapsianne´(Luuk 23:28).

Herra, armahda!

Kad-esh MAP

Siionin tähden en voi vaieta (Jes 62:1)

Hän nauraa, joka taivaassa istuu!

29.11.2012

Shalom, rakkaat rukoustaistelijat ja Israelin ystävät!

Tänään on 29:s marraskuuta, historiallinen päivä, jolloin YK päätti vuonna 1947 tunnustaa Israelin juutalaisvaltioksi, jolle Israelin maa kuului. Ja tänään on päivä, jolloin ollaan tekemässä päätös islamistisen, Palestiinan terroristivaltion tunnustamisesta. Vihollinen nauraa ja pilkkaa Israelin valtion oikeaa olemassaoloa ja näin pilkkaa itseään Israelin Jumalaa.

Rukoile Psalmin 2 ja Psalmin 83 sanoin.

Nyt on tekeillä suora Kaikkivaltiaan häpäiseminen!

Kun Abu Mazen on juuri nyt YK:ssa ja viimeisimpien tietojen mukaan YK aikoo äänestää vahvasti YES palestiinalaisille. Sen tarkoituksena on päästä tarkkailijavaltion asemaan YK:ssa, jotta he silloin saisivat haastettua Israelin Haagin kansainväliseen sotarikostuomioistuimeen niiden sotien takia, joita Israelin oli pakko käydä puolustaakseen olemassaoloaan.

Israel on ollut melko passiivinen kaiken tämän suhteen, koska ei ole ollut juuri mitään tehtävissä tämän pysäyttämiseksi. Ei tosin ole mikään yllätys, että tämä tapahtuu juuri nyt, kun Egyptin ja USA:n masinoima pilkkaava tulitauko kehiteltiin Israelia vastaan Pilvenpatsas-operaation pysäyttämiseksi Gazassa.

Muslimien Hudana mukaan paras aika edetä ja voittaa on se hetki, jolloin vihollinen osoittaa heikkoutta.

Kun Israel suostui tähän naurettavaan, keinotekoiseen ja harhauttavaan tulitaukoon terroristien kanssa, Israel osoitti palestiinalaisille, että se oli heikko, ja näin siis oli aika hyökätä politiikan kautta, tyypillinen Amalekin siirto.

Miksi Israel on niin passiivinen ja hiljaa tästä siirrosta? Mitä pääministeri Benjamin Netaniahu lupasi presidentti Obamalle? Mitä Obama lupasi Israelille? Todella salaperäistä.

Miksi jopa sellaiset valtiot kuin Australia ja Iso-Britannia, jotka aikoivat sanoa ei tälle palestiinalaisten liikkeelle heidän valtionsa tunnustamisen estämiseksi, nyt ovatkin päättäneet tukea sitä?

Rakkaat, olemme nopeasti lähestymässä Sakarjan 12 luvun tilannetta, jolloin kansat nousevat Jerusalemia vastaan. Ensin se on poliittista kannanottoa Israelin pakottamiseksi, että se luovuttaisi Jerusalemin hallinnan, niin että YK:n olisi pakko ottaa se valvontaansa.

Tosiasia on, että JHVH lupaa kauhean tuopmion kaikille niille kansoille, jotka ovat mukana Israelin vihollisten tukemisessa. 1. Moos 12:3; Sakarja 2; Jooel 3; Sakarja 12 ja muut.

Tällä vakavalla hetkellä on enemmän kuin koskaan paras olla Israelin ja Israelin Jumalan vierellä.

Rukoile ja toimi rauhan ja Jerusalemin hyvinvoinnin puolesta; ne, jotka rakastavat Israelia tositoimin, saavat kokea hyvinvointia ja menestystä! Vapaasti Psalmin 126:6 mukaan.

Rukoile, että Jumalan nauru kuultaisiin selvästi ja selkeästi YK:ssa ja koko maailmassa tänään (Ps 2).

Yeshuan nimessä me ylistämme Kaikkivaltiasta, jonka lupaukset ovat totta ja joka tulee seisomaan taivaassa kunnes Israel on ennalleenasetettu ja Messias Yeshua palaa Jerusalemiin hallitakseen sieltä Temppelivuorelta rautavaltikalla kaikkia kansakuntia.

Se ratkaisee, kuka nauraa viimeksi! Nouskaa ja puhaltakaa sofarianne kansakunnissa Israelin vapauttamiseksi tästä ansasta, antakaa ääntenne kuulua Kuninkaan poikina ja tyttärinä kovaa ja voimalla rukouksissa, julkisissa puheissa, kirjkoituksissa ja kaikin keinoin, joita käyttäen voitte liittyä Luojan tahtoon julistaessanne:

Siionin tähden en voi vaieta (Jes 62:1)

Kuninkaan kunniaksi

Piispa Dominiquae Bierman

Israelille

Rick ja Patti Ridingsin näky Gazan konfliktiin liittyen:

Noin kuukausi ennen kuin Gazan konflikti alkoi (2.10.2012), näin Israelin vahvana linnoituksena. Näin, miten demoniset viholliset kokosivat ohdakkeita joka puolelle sitä ja sytyttivät ne tuleen. Näin väkevän soturienkelin asettuvan linnoituksen muurin päälle.
Sitten demonijoukot alkoivat ampua demonisia tuliammuksia muurien yli. Enkeli pysäytti useimmat, mutta salli joidenkin pudota linnoituksen sisäpihalle, jotta ihmiset siellä alkaisivat huutaa Kuninkaalleen, että Hän pelastaisi heidät. Tulipalot tarkoittivat myös jalostamista ja puhdistumista.
Seuraavaksi näin hevosten juoksevan Kauko-Idästä mukanaan taivaalliset tulisoihdut. Ymmärsin, että ne olivat korealaisia. He sytyttivät ylistyksen ja esirukouksen tulia demoniarmeijoiden ympärille. Nämä taivaallisten tulien savut nousivat ja sokaisivat demonijoukot ja saivat ne sekasortoon. Sitten korealaiset hevoset alkoivat juosta Indonesiaan ja sytyttivät taivaallisia tulia, jotka rohkaisivat Indonesian elefantteja juoksemaan nopeasti Lähi-Itään auttamaan taistelussa.
Sen jälkeen näin kiinalaisia kuin kameleina nousevan valtavana armeijana ja lähettävän hengellisiä ohjuksia suustaan demonijoukkoja vastaan. Ymmärsin, että tämä tarkoittavan kiinalaisten mahtavaa rukousmobilisaatiota Israelin puolesta.
Demonijoukot alkoivat joutua paniikkiin ja ne yrittivät levittää liekkejä koko maailmaan. Koin, että ne yrittivät lietsoa paikallisia konflikteja levittääkseen sen maailmansodaksi, jonka avulla ne toivoivat voivansa lopettaa Pyhän Hengen liikehdinnän maailman nuorison keskuudessa
Mutta demonijoukot eivät pystyneet tunkeutumaan Israelin linnoitukseen ja nytaasialaisten ylistys- ja esirukoustulet ympäröivät niitä. Kun tämä ylistys ja esirukous jatkui, yhtäkkiä lankesi taivaasta sade demonijoukkojen päälle ja sammutti niiden tulet. Maa, jolla ne olivat olleet, oli kuin karrelle palanut. Heinänkorret alkoivat kasvaa kaikkialla tässä paloalueella, ja ymmärsin sen edustavan ihmissatoa, joka kääntyy Herran puoleen. Heinänkorret alkoivat kumartaa ylistäen Linnoituksen Kuningasta, joka nyt näkyi silmillä Valtaistuimellaan linnoituksen yläpuolella.
Lopuksi näin jo aiemmin näkemäni kuvan, jossa valtava joukko indonesialaisia taivaallisia taistelijoita vakaasti teki istutusta Jordaniaan. HÄN ampui nuolia Saudi-Arabiaan ja Gazaan. Ymmärsintämän tarkoittavan, että indonesialaiset saavat aikaan hengellisen läpimurron Jordaniassa. He saavat sinne syntymään vahvan tukikohdan, josta lähtee palvelijoita Saudi-Arabiaan ja Gazaan.
Raamatunkohtia ja rukousaiheita
1. Herran yliluonnollista väliintuloa, jonka seurauksena ihmiset kääntyisivät Herran puoleen Israelissa, Gazassa ja ympäröivissä maissa. Pslami 83, erit jae 16; Ps 118:18,19)
2. Rukoile suojausta: etteivät demonijoukot pystyisi levittämään konfliktin liekkejä laajemmalle, kuin Herran on ollut tarkoitus sallia. Rukoile erityisesti, ettei Syyrian ja/tai Libanonin kemiallisia aseita käytetä tai vahvoja tuulia niiden vaikutuksen poistamiseksi, jos käytetään. (Ps 11:2-7; Ps 78:26).
3. Rukoile oikean sään olosuhteita. Turvaeksperttimme selitti, että nykyisen viileän sään täytyy jatkua, että sää olisi optimaalinen infrapuna-ohjaukselle, että ohjukset osuvat tarkoin terroristien asemiinja siviiliuhrien määrä jäisi mahdollisimman pieneksi.
4. Rukoile, että Israel todella etsisi ja luottaisi Herraan, eikä vain sotilasvoimaansa. Rukoile, että nämä nyt sytytetyt tulet sammuvat Herran täydellisen ajoituksen mukaan (Ps 118:8-17).
5. Rukoile puolestamme, kun nyt palvelemme pastoreina ja esirukouksen johtajina Indonesiassa, että siellä kuullaan Herran pasuunan kutsu tähän rukoustaisteluun. Meillä oli juuri hyvin voimallinen rukoushetki kansallisten rukousjohtajien konferenssissa Indonesiassa viime viikolla. Mukanamme oli muutamia avainjohtajia Korean ja Kiinan esirukoilijoista. Videolinkin löydät alempaa engl.kilelisestä versiosta.
Rukoile, että Lähi-Itään saadaan tämä valtava rukoilijoiden armeija, Koemme, että Herra on osoittanut meille täällä “itäisen rintaman”.
Kiitos rukouksista Israelin puolesta Gazan ja Lähi-Idän strategisina aikoina.

IGPM – Maailmanlaajuinen rukousrintama Israelin puolesta

 

Israelin uutisia & rukousviesti 20. tammikuuta 2013

 

 

Vaalit Israelissa 22.1.13

 

Seurakuntamme rukoilee tänä päivänä aamuyhdeksästä puoli kolmeen iltapäivällä näiden vaalien puolesta. Rukouksemme perustana ovat 2 Aikak. 7:14 ja 1 Tim. 2:1-3. Rukoilettehan kanssamme, että oikeat ihmiset kutsutaan palvelemaan Knessetissä nöyryydessä ja Herran pelossa! Vaikka saisittekin tämän kirjeen vasta vaalien jälkeen, rukoilkaa joka tapauksessa Pääministerin puolesta kun hän muodostaa uutta hallitusta (sillä ihmiset vetävät häntä eri suuntiin yrittäessään varmistaa itselleen paikan hallituksessa), rukoilkaa viisautta ja Herran tahdon tapahtumista tällaisena aikana.

 

Israelin messiaanisen seurakunnan rakennus paloi

Israel Today

 

Tämän kuun alkupuolella tuntemattomat hyökkääjät polttivat ainoan messiaanisen seurakunnan rakennuksen Kirjat Gatin eteläisessä kaupungissa. Kirjat Gatin seurakunta on lähellä olevassa rannikkokaupungissa Ashdodissa olevan Beit Hallelin messiaanisen seurakunnan suojeluksessa. Beit Hallelin pastori Israel Pochtar lähetti tämän seuraavan, ilmeistä tuhopolttoa koskevan, tiedonannon: ”Muutama viiko sitten Kirjat Gatissa sijaitseva seurakuntamme poltettiin maan tasalle. Se on ainoa seurakunta kaupungissa; sillä on suuri tulevaisuuden näky, ja se on auttamassa monia ihmisiä. Ilmeisestikin meidän vaikutuksemme kaupungissa on ollut joillekin ´huolenaihe´ ja he päättivät panna lopun työllemme sytyttämällä rakennuksen tuleen. Se tapahtui eräänä iltana kokouksen jälkeen; joku heitti Molotovin koktailin ikkunasta sisään ja se sytytti tulipalon. Tuhopoltto on rikos, joten kukaan ei ole tunnustanut tai ottanut vastuuta teosta. Mutta rakennuksen omistajalla on paljon yhteyksiä Kirjat Gatissa ja hän on onnistunut ottamaan asioista selvää ja selvittää, kuka voisi olla vastuussa teosta. On ilmeistä, että teko oli meitä vastaan suunnattu uskonnollista laatua oleva hyökkäys. Paikka oli ainoa Kirjat Gatin seurakunnan kokoontumispaikka, joten seurakunnalla ei ole nyt jumalanpalveluspaikkaa. Tuho ei koetellut vain rakennusta, vaan myös kaikki sen sisällä ollut musiikkilaitteisto tuhoutui. Omistaja on hyvä ystävä, ja hän on halukas maksamaan korjauskustannukset, meidän osuutenamme on verovähennyskelpoinen osuus.

Rukousaiheet: Rukoilkaamme, että sen, mitä vihollinen aikoi pahaksi, Herra kääntää hyväksi, ja että seurakunta menestyy sen sijaan että se kuihtuisi ja että heidän näkynsä säilyisi vahvana. Antakoon hajallaan olevan Kristuksen Ruumis taloudellisen tukensa ja rukoustukensa tälle seurakunnalle. Pääsemme käymään Kirjat Gatissa, sillä se on Israelin eteläisin alue… käydä heidän luonaan heti kun saamme selville missä he nyt ovat!

 

 

Juutalaisterrorin messiaanisten uhrien vastaus tuomioon

Israel Today Staff

 

Kolmen vuoden oikeustaistelun jälkeen Jerusalemin tuomioistuin hylkäsi vaateet, että juutalaisterroristi Jack Teitel oli henkisesti tasapainoton, kun hän murhasi kaksi palestiinalaista arabia vuonna 1997 ja yritti murhata messiaanisen juutalaisen pastorin ja huomattavan vasemmistoprofessorin kymmenen vuotta myöhemmin.

 

Israel Today on raportoinut laajasti pastori David Ortizin pojan, Ami Ortizin saamista vakavista vammoista, kun Teitel oli laittanut Puurim-lahjakoriksi naamioidun pommin heidän kotiinsa Arielissa vuonna 2008.

Rukousaihe: Rukoilkaa uskovien yhteisöjen puolesta. Näissä molemmissa tapauksissa on jotain yhteistä: järjestö nimeltä Anti Missionary ( lähetystyötä vastustava)= Jad laChim. He ilmoittavat aktiivisesti Sisäasianminiteriöön maahan tulevista ja maasta lähtevistä uskovista. Tämä järjestö on saanut aikaan paljon harmia. Mutta näkymätön vihollinen on sidottu eikä se saa häiritä, pelotella, tappaa, vammauttaa eikä vakoilla Herran Pyhiä… hajotkoon tuo tiedustelijajoukkio! Nouse, Herra, hajotettakoon sinun vihollisesi ja iloitkoot sinun vanhurskaasi. Rukoilkaa myös Psalmi 91.

 

 

Negev: Israelilaiset maanviljelijät kutsuvat arabiviljelijät maatalousnäyttelyyn.

Jewish Express

 

Vielä yksi uutinen, joka todistaa vastaan väitettä, että Israel olisi sotajalalla palestiinalaisia vastaan: noin 30 maanviljelijää Gazan alueelta kutsuttiin osallistumaan maanviljelysnäyttelyyn etelä-Israeliin aiemmin tässä kuussa. ”Maanviljelys ei tunne rajoja”, sanoi Uri Madar Israelin Alueviraston Maanviljelysosastosta. ”Jos tilanne on rauhallinen turvallisuusrintamalla, ei ole mitään syytä olla vahvistamatta maanviljelys- ja taloussiteitä.” Ahmed Shafi, Gazan kaupungin maanviljelysyhdistyksen puheenjohtaja, kumosi myös syytteet, että Israel painostaisi Gazaa yleissaarrolla päämääränään rampauttaa sen talous. ”Gazasta viedään tuotteita Eurooppaan joka päivä” Shafi sanoi Ynetille. Itse asiassa yksistään viime kuussa Gazasta vietiin 200 tonnia mansikoita, 130 tonnia tomaatteja ja yli 100 miljoonaa tonnia kukkia Eurooppaan. Nuo luvut olivat vielä suuremmat, kun gazalaisten sallittiin viedä suuria määriä tuotteitaan Israeliin. Mutta kun Hamas otti vallan Gazassa vuonna 2007, se rajoitti kaupankäyntiä Israelin kanssa. Monet maatalousnäyttelyyn osallistuneista maanviljelijöistä esittivät toiveen, että he vielä jonakin päivänä voisivat toimia yhteistyössä israelilaisten kollegojensa kanssa. ”On meidän etumme mukaista työskennellä yhdessä israelilaisten naapuriemme kanssa”, Jamal Abu Al-Najjar sanoi. Tämä yhteistyö todistaa Israelin hallituksen ponnisteluista edistää taloudellista rauhaa, joka suo palestiinalaisille vakaan talouselämän, jollei itsenäistä valtiota.

 

Kiitos- ja rukousaiheita

Hienoja uutisia, että jotain todella on tapahtumassa Etelä-Israelissa maanviljelijöiden keskuudessa. Kiitämme Herraa, että Hän on nostanut heidät olemaan siunaukseksi muille. Rukoilkaamme, että tämä alue kehittyy ja on valmis ottamaan vastaan uudet tulokkaansa, Anusim-sefardijuutalaiset, niin kujin on kirjoitettu Obadja 20:ssä. Rukoilkaamme kunnes näemme autiomaan kukkivan niin kuin on kirjoitettu Jesaja 35:1-2:ssa.

 

 

EU:n rauhansuunnitelma pakottaa Israelin nurkkaan

Euroopan Koalitiolta hälytys Israelille.

 

Bryssel. Euroopan Unioni on muodostamassa uutta rauhansuunnitelmaa, joka esitellään maaliskuussa, kun Israelin vaalit ovat ohitse ja USA:n uusi hallitus on asettunut Washingtoniin.

EU:n suunnitelman päämääränä on saada aikaan Palestiinan valtio vuoden 1967 rajojen mukaisesti, pääkaupunkinaan Itä-Jerusalem. Suunnitelmaan sisältyy kaikkien Israelin rakennusprojektien jäädyttäminen kiistellyillä alueilla.

Suunnitelman ovat laatineet Britannian ja Ranskan ulkoministerit. Suunnitelmaan kuuluisi alueelliset neuvottelut Egyptin, Jordanin ja Persianlahden valtioiden kanssa. Neuvotteluissa keskusteltaisiin rauhanehdotuksen rajoista. Jos Israel torjuu suunnitelman, Israelia pidetään esteenä

rauhalle. Tästä aiheutuisi lisää haittaa sen maineelle, ja voisi johtaa kansainvälisen yhteisön yksipuolisiin toimenpiteisiin, joiden seurauksena Israel joutuisi lisääntyvässä määrin eristyksiin. Israelin viranomaiset uskovat, että uusi rauhansuunnitelma ajaa heidät pian nurkkaan, jollei heillä ole esittää vaihtoehtoista suunnitelmaa.

 

Kiitos- ja rukousaiheet:

Kiitämme Jumalaa niistä Euroopan Koalition vartiomiehistä, jotka Hän on asettanut Euroopan Unionin parlamenttiin. Rukoilkaamme Euroopan puolesta, että se kääntyisi Kaikkivaltiaan puoleen ja katuisi sitä, että on edes ajatellutkaan pakottaa jakamaan Israelin maan. Kutsukaamme lammaskansoja astumaan esiin.. Tsekki saattaa olla yksi … onko muita tulossa?? Oi te Herran palvelijat, kutsukaa heitä rukouksessa!

On kirjoitettu, että Jumala on naimisissa Israelin maan kanssa ja Hän kutsuu sitä uudella nimellä… Jesaja 54:5 ja 62:4 … Kunnia!

 

 

Myrskyt toivat 200% kauden sademäärästä

Arutz 7¸Maayana Miskin

 

Israeliin iskenyt sademyrsky perjantaista perjantaiaamuun on nyt loppunut. Monissa paikoissa maata vettä tuli 200 mm, joissain osissa jopa 300 mm. Pohjoisessa myrskyjen tuoma sademäärä oli 180 –230 % vuodenajan keskimäärästä. Keski-Israelkin sai sadetta yli keskimäärän 170-200 % kauden keskitasosta. (Gennesaretin pinta on noussut, mutta ei ole vielä täynnä).

 

Sade aiheutti terroristien käyttämän tunnelin sortumisen ja löytymisen

 

Runsaitten sateiden ansiosta IDF löysi sattumalta terroristien käyttämän tunnelin, joka oli sortunut. Nyt Gazasta tulevat terroristit/kidnappaajat eivät voi enää käyttää sitä.

 

Kiitos- ja rukousaiheita.

Mikä mahtava määrä sadetta, mikä siunaus, vaikka sateen ja lumen runsaus aiheutti vahinkoakin. Oli ihana nähdä kaikkien israelilaisten kasvoilla hymy, kuin lasten kasvoilla. Ylistys Herralle, että Hän armossaan lopetti seitsemän vuoden kuivuuden!

Kiitos Herralle, että Kinneret on saanut täyttyä. Toivomme vielä täyttymistä Kuolleelle Merelle (Jam haMelach), joten rukoilkaamme sitäkin: eikö meidän Jumalamme muka pysty tekemään ihmettä? Pystyy kyllä! Suuri asia oli myös salatunnelin löytyminen. Kiitos, Herra, Sinä olet ihmeellinen!

 

 

Alija: 2000 kadonneen heimon jäsentä palaa kotiin

Arutz 7, Maayana Miskin

 

 

Yksi virstanpylväs saavutettiin Alijassa torstaina, kun maahan saapui 2000 jäsentä Bnei Menashe (Manassen jälkeläiset) yhteisöstä. 18-vuotias Mirna Singsit saapui Israeliin 53 muun yhteisön jäsenen kanssa, mukana olivat hänen vanhempansa ja kolme sisarustaan. Nämä Manassen jälkeläiset asuvat Manipurin valtiossa Koillis-Intiassa. He väittävät olevansa raamatullisen Manassen heimon jälkeläisiä, eli yksi kymmenestä ”kadonneesta heimosta” , jotka joutuivat maanpakoon kun assyyrialaiset valtasivat pohjoisen Israelin kuningaskunnan. Yhteisö palaa nyt Israeliin Shavei Israel-järjestön suojeluksessa. Tämä järjestö rohkaisee ”kadonneiden juutalaisten” yhteisöjä kautta maailman, myös katolisuuteen kääntyneiden juutalaisten jälkeläisiä.

 

 

Italialaisen lakinaisen Alija

 

Fiamma Nirenstein, joka on Italian Edustajainkamarin Ulkoasioiden komitean varapresidentti ja juutalaisten parlamentaarikkojen kansainvälisen neuvoston puheenjohtaja, ilmoitti torstaina, että hän jättää politiikan ja tekee Alijan Israeliin. ”Kaikkien nähtävissä on miten anti-semitismi valitettavasti kasvaa kaikkialla maailmassa. Israel on ainoa lämmin kotimaa juutalaiskansalle”, hän sanoi italialaiselle Il Giornale –lehdelle.

 

 

Kiitos- ja rukousaiheita

Hurraa, he tulevat, jopa ne, jotka ovat kadottaneet identiteettinsä! Hallelu JAA ! Ylistys Herralle. Jatkakaa rukousta juutalaisten paluun puolesta. Paluusta todistaa muutama rohkaiseva merkki, kuten nyt tämä italialaispoliitikko. On hyvin harvinaista, että italialainen juutalaisnainen tekee Alijan. Rukoilkaa, että moni seuraa hänen esimerkkiään.

 

 

Nasaretin kristityt kallion ja kovan paikan välissä

Israel Today: Victor Mordechai

 

Yksi “arabikevään” vallankumousten seuraamuksia on Lähi-Idän kristittyjen etninen puhdistus. Tällä voi olla katastrofaaliset seuraukset 15 miljoonalle kristitylle Egyptissä, Syyriassa, Libanonissa ja Irakissa – ja jopa täällä Israelissa.

Israelin arabikaupungissa, Nasaretissa, kristittyjen määrä on pudonnut noin 40 prosenttiin, loput ovat muslimeja. Toisin sanoen, kahdessa kristinuskon pyhimmässä kaupungissa Pyhällä Maalla kristityt ovat nykyään pienenevä vähemmistö, joka asuu pelon vallassa muslimienemmistön keskellä. Se on se kallio. Ja nyt se kova paikka.

Urhoolliset arabikristittyjen yhteisön johtajat sanoivat, että heillä on käsissään toinenkin ongelma: Nasaretin kommunistipuolueen nimelliskristityt ovat siirtyneet muslimien rinnalle vainoamaan niitä kristittyjä uskovia, jotka haluavat palvella Israelin puolustusvoimissa (IDF).

 

Rukousaihe:

Pyydämme Isää koskettamaan näitä nimellisiä kristittyjä ja pelastamaan heidät, sekä vahvistamaan Raamattuun uskovia ja lisäämään heidän uskoaan ja joukkoaan ja nostamaan rukousarmeijan heidän riveistään. Rukoilemme heille varjelusta ja vapautusta. Psalmi 91.

 

 

”Asuttaja” –ikoni, kaupunginjohtaja Ron Nachman kuollut

Israel Today

 

Arielin ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa kaupunginjohtaja häviää pitkän taistelun syöpää vastaan.

Nachman oli miljoonien kristittyjen sionistien ystävä kautta maailman.

 

 

Rukousaiheita:

Rukoilkaamme Arielille, kukoistavalle kaupungille strategisella paikalla Samariassa, uutta vanhurskasta, Jumalaa pelkäävää ja vahvaa kaupunginjohtajaa.Tästä kaupungista tuli kaupunginjohtajansa johdolla pioneerikaupunki. Hän jätti jälkeensä siunauksen. Hän oli ilmeisesti mies, joka uskoi Pyhien rukouksiin ja se kertoo jotain hänestä! Rukoilkaamme tämän kaupungin

puolesta, että moni pelastuu ja että Herra nostaisi uskovia vallankäyttäjiä siunaamaan aluetta vielä enemmän ja laajentamaan sitä.

 

Kiitos esirukouksistanne.

 

”Siionin tähden en voi vaieta” Jesaja 62:1

 

Kad-Esh MAP Ministries

http://www.kad-esh.org Israel +972-52-3781553